Skip to content
Home » Muut teräpalvelut

Muut teräpalvelut

Alumiiniterä

Tarjoamme alumiinin lastuavaan työstöön terien huollon ja teroituksen lisäksi terien myynnin ja valmistuksen asiakkaiden tarpeiden mukaan. Käyttämämme terärungot eivät ruostu ja teräpalojemme kovametalliseos on normaaliin alumiinipalaan verrattuna sitkeämpää. Teräpalat eivät siis lohkea, vaikka ne ajaisi tylsäksi asti.

Muun muassa korjaamme ja suoristamme pyöröterän rungon suoraksi ja tarkkaleikkuiseksi.

Terähuoltomme vastaa alumiinin työstön tarpeisiin taaten terän leikkuun ja optimaalisen työstön suurillakin syötöillä ja lastun tilavuuksilla.

Håkanssonin terätarjonnasta löytyy juuri sinun tarpeisiisi sopiva vannesahan terä, niin alumiinille kuin muillekin metalleille.

Komposiittiterä

Huollamme ja teroitamme komposiittien työstössä käyttämäsi terät monesti uutta paremmiksi. Teroittamamme terien työstöjälki on laadukkaampaa ja terän käyttöikä saa tarvittavia lisätunteja.

Myymme ja valmistamme metallikomposiiteille tarkoitetut täys- ja kovametallileikkuiset terät. Puulevy-, muovi- ja keraamikomposiiteille tarjoamme valmiin valikoiman PCD-(timantti) leikkuisia teriä tai valmistamme juuri sinun tarpeisiisi sopivan terän. Meiltä myös terien suunnittelupalvelu.

Muun muassa korjaamme ja suoristamme pyöröterän rungon suoraksi ja tarkkaleikkuiseksi.

Edustamamme Håkanssonin vannesahanteristä löytyy myös komposiittimateriaalien leikkuuseen sopivia teriä.

Metalliterä

Teemme kaikille metallin työstöön tarkoitetuille terille teroituksia ja terähuoltoja laitteistomme maksimimittojen sen salliessa.

Muun muassa korjaamme ja suoristamme pyöröterän rungon suoraksi ja tarkkaleikkuiseksi.
Metallin sahaukseen meiltä löytyy myös kovapalaterät.

Maahantuomme Håkanssonin vannesahan terät kaikkiin sahaustarpeisiin.

Tarjoamme pikateräksestä valmistetut pyörösahanterät jokaiseen työstötarpeeseen, oli kyseessä pinnoittamaton HSS-terä perusleikkuuseen tai TiN pinnoitettu terä vaativien materiaalien raskaaseen työstöön.

Muoviterä

Polymeerimateriaalien työstö on helppoa, mutta myös haastavaa kappaleen ajoon käytettävän ajan kiristämisessä mahdollisimman pieneksi laadusta kuitenkaan tinkimättä.

Terähuoltomme teroittaa ja huoltaa muovin työstöön käyttämäsi teräsi juuri oikean muotoisiksi ja leikkuisiksi, jotta säästät koneaikaa.

Muun muassa korjaamme ja suoristamme pyöröterän rungon suoraksi ja tarkkaleikkuiseksi.
Osaamme suositella juuri sinun tarpeisiisi sopivan terän terävalikoimastamme.

Puuterä

Huollamme, teroitamme, valmistamme tai myymme jokaiseen puun lastuavaan työstötapaan sopivan terän.

Maahantuomme huippulaadukkaat Håkanssonin vannesahanterät Ruotsista ja teemme tarvittaessa terän asiakkaan haluamaan määrämittaan. Näillä terillä monet ovat jopa kolminkertaistaneet sahaus määrät muiden terävalmistajien teriin verrattuna.

Tarjoamme terähuollon ja teroituksen pikateräksestä valmistetuille höylänterille ja muototerille. Valmistamme asiakkaiden piirustuksien mukaan muototerät, kursot, kutterit ja kovametallileikkuiset höylän terät. Piirrustusten puuttuessa valmistamme terän myös mallikappaleen perusteella.
Huollamme ja myymme hakkurin terät.

Me emme vaadi minimitilausmäärän täyttymistä. Myymme, huollamme ja valmistamme tarvittaessa myös yksittäiskappaleita